
ادویه شناسی و کاربردهای آن در آشپزی
اهمیت ادویه به قدری بالا است که آشپزخانههای بزرگ و رستورانهای معروف دورههای مخصوص در این زمینه را برای سرآشپزهای خود برگزار میکنند تا طعم و مزه غذاهای آنها همیشه در بهترین سطح بوده و رضایت...
اهمیت ادویه به قدری بالا است که آشپزخانههای بزرگ و رستورانهای معروف دورههای مخصوص در این زمینه را برای سرآشپزهای خود برگزار میکنند تا طعم و مزه غذاهای آنها همیشه در بهترین سطح بوده و رضایت...
زردچوبه ادویهای است که بیشتر در آشپزی آسیایی از آن استفاده میشود. این ادویه طعمی گرم و تلخ دارد و از آن برای طعم و رنگ دادن به خوراکیهای مختلف استفاده میشود.
خواص فلفل سیاه (Black pepper) شامل درمان ناراحتیهای دستگاه تنفسی، سرماخوردگی، یبوست، سوء هاضمه، کم خونی، ناتوانی جنسی و کشیدگی عضلانی است.
همه ما مي دانيم کاهش وزن کاری دشوار است و حفظ آن مستلزم زمان و دانش مي باشد مخصوصاً اينكه چربی های شکم که سريعا از بين نمی روند و زمانبر هستند.
لیست عرقیات گیاهی به همراه خواص و مزاج انها در طب سنتی
غذاها بدون ادویه ها طعم و مزه ای ندارند. ادویه ها علاوه بر خوش طعم تر کردن غذاها، به عنوان نگهدارنده مواد غذایی هم مورد استفاده قرار می گیرند و همین طور خواص دارویی گسترده ای دارند.
گرایش و اطمینان مردم به طب سنتی و استفاده از داروهای گیاهی باعث شده تا مردم بیش از پیش به شغل عطاری رو بیاورند.
مشتری گرامی ؛ جهت سفارش به شماره 09194664421 در واتساپ پیام دهید. سپاس رد کردن