روغن پارافین بهداشتی 60 میلی لیتر نایس اویل

پارافین تصفیه شده بهداشتی یکی از ترکیبات بسیار پرکاربرد در تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی چون کرم ها و لوسیون ها است. این ماده رطوبت پوست را حفظ کرده و موجب افزایش نرمی و انعطاف پذیری آن می شود.

موجودی و قیمت این محصول بروز می‌باشد.

حداکثر تا 4 روز تحویل داده می شود.

پشتیبانی

برای ارتباط با بخش پشتیبانی فروشگاه حلما و دریافت راهنمایی بیشتر جهت خرید گیاهان دارویی، می توانید از طریق پیام رسان های اجتماعی و تماس با ما، اقدام نمایید.

قیمت تومان۱۵.۰۰۰ آخرین به روز رسانی قیمت:1401/02/30

تومان۱۵.۰۰۰

توضیحات کوتاه

روغن پارافین بهداشتی نوعی نرم کننده طبیعی بوده و موجب از بین رفتن سلول های مرده پوست و افزایش شادابی آن می گردد.

توضیحات

نوعی پارافین مایع است که از آن هم برای نرم کردن پوست و هم جلا دادن چوب و سطوح به کار می‌رود.

پارافین بهداشتی چیست؟

وقتی نام پارافین می‌آید، اکثر ما یاد شمع‌ها می افتیم. اما منظور از پارافین اینجا پارافین شمع نیست. روغن پارافین یک روغن شفاف و بی بو است و جزو پرکاربردترین روغن‌های معدنی است.

نوع تصفیه شده پارافین مایع در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی و محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می‌شود. زیرا این روغن خاصیت نرم کنندگی بالایی دارد.

علاوه بر این، پارافین بهداشتی، در صنعت برای براق کردن سطوح از جمله چوب، پلاستیک، پارکت، داشبورد ماشین و… نیز استفاده می‌شود.

پارافین مایع براق کننده ، محصولی بسیار کاربردی است که با استفاده از آن می‌توان با یک تیر چند نشان زد. در ادامه بیشتر با کاربردها و ویژگی‌های این محصول آشنا می‌شوید.

کاربردهای روغن پارافین بهداشتی

  • براق کننده سطوح
  • جلا دهنده چوب
  • نرم کننده طبیعی برای پوست
  • کمک به بازسازی پوست‌های خشک و دارای اگزما
  • قابل استفاده در کرم‌های آرایشی و وازلین

روغن پارافین بهداشتی برای چیست؟

پارافین انواع مختلفی دارد که شامل پارافین خوراکی، پارافین بهداشتی و پارافین صنعتی می‌شود. هرکدام از این انواع روغن پارافین، مصارف خاص خود را دارند. پارافین بهداشتی ، هم برای مصارف عمومی و هم تجاری قابل استفاده است.

روغن پارافین برای چوب و سایر سطوح

محصولات و ترکیبات مختلفی برای جلا دادن و براق کردن سطوح در بازار موجود است. اما اکثر این محصولات شیمیایی بوده و حاوی ترکیباتی است که به طور غیر مستقیم ممکن است وارد بدن ما شوند.

روغن پارافین بی خطرترین جلادهنده برای انواع سطوح است. شما می‌توانید برای براق کردن چوب، سطوح داخل ماشین، پارکت و… از این جلا دهنده طبیعی استفاده کنید. نکته مثبت استفاده از پارافین برای این مصارف این است که در هنگام استفاده، برخلاف سایر جلادهنده‌ها، تماس آن با پوست موجب آسیب به پوست نمی‌شود.

پارافین بهداشتی برای پوست

فواید روغن پارافین خوراکی برای مو و پوست برای بسیاری از ما اثبات شده است. اما جالب است بدانید پارافین بهداشتی نیز برای نرم کردن و رفع خشکی پوست بسیار مؤثر است. این نوع پارافین می‌تواند در جدا شدن سلول‌های مرده پوست و بازسازی پوست نیز مؤثر باشد. به همین دلیل هم از این روغن در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و محصولات آرایشی استفاده می‌شود.

نحوه مصرف پارافین بهداشتی مایع

برای استفاده از این محصول، چه نرم کردن برای پوست و چه برای جلا دادن چوب و سایر سطوح، کافی است مقدار مناسبی از آن را روی سطح مورد نظر پخش کنید. برای سطوح می‌توانید از ابزارهای کمکی مانند ابر و اسفنج نیز استفاده کنید.

 

خرید روغن های گیاهی دیگر کافیست روی لینک خرید روغن های گیاهی بزنید.

  • فاقد هرگونه مواد افزودنی
  • بهداشتی، وکیوم، به دور از هرگونه آلودگی

توضیحات تکمیلی

نام محصول:روغن پارافین بهداشتی 60 میلی لیتر نایس اویل

حجم:60 میلی لیتر

خواص محصول:از پارافین بعداشتی می توان جهت مصارف عمومی و همچنین براق کردن و جلا دادن انواع سطوح چون داشبورد ماشین، وسایل خانه، پارکت های چوبی و… استفاده کرد.

مزاج / طبع محصول:فاقد اطلاعات

شماره مجوز:.....

صادر کننده مجوز:سازمان غذا و دارو

سایر مجوزها:پروانه بهره برداری صنایع : 65171 پروانه بهره برداری بهداشت : 2046

نحوه نگهداری:در جای خشک،خنک و دور از تابش مستقیم خورشید نگه داری شود, در ظرف سر بسته نگهداری شود

مهلت مرجوعی:3 روز

شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر بدهید.

برای ثبت نظر، از طریق دکمه افزودن دیدگاه جدید نمایید. اگر این محصول را قبلا خریده باشید، نظر شما به عنوان خریدار ثبت خواهد شد.

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

قیمت تومان۱۵.۰۰۰ آخرین به روز رسانی قیمت:1401/02/30

تومان۱۵.۰۰۰